Saavutettavuusseloste

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy pyrkii takaamaan verkkosivujensa saavutettavuuden Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:n selaimella käytettävää verkkosivustoa siikalatva.omalaakarisi.fi.

Saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto ei täytä Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimuksia.

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy on sitoutunut tekemään verkkosivustosta saavutettavuusohjeiden mukaisen. Työ saavutettavuuden parantamiseksi on tällä hetkellä vielä kesken. Tämä seloste tullaan päivittämään kun työ edistyy.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 23.9.2020.

Selosteen on laatinut verkkosivuston kehityksestä vastaava yritys. Arvio sivuston saavutettavuuden tilasta perustuu automaattisen työkalun suorittamaan testaukseen, ihmisen suorittamaan testaukseen ja kehittäjien tekemään arvioon.

Palaute ja yhteystiedot

Voit jättää palautetta saavutettavuusvaatimuksiin liittyen tai pyytää direktiivin soveltamisalan ulkopuolelle jätettyjä tietoja ja sisältöä palautelomakkeen kautta.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

puh. 029 501 6000